Melior Onderwijs

Tabijn-ISOB scholen-SAKS-Ronduitonderwijs-Allente-Fedra

Elke school herkent vast de volgende situatie....leerlingen die net niet in aanmerking komen voor een dyslexie traject, leerlingen die net niet in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit Auris of VierTaal, leerlingen die net niet....vul maar in! Ondertussen is er wel een en ander nodig om deze leerling te ondersteunen. Waar kan je sparren en hands-on hulp krijgen? Bij Melior Onderwijs! Onze rode draad is de taalontwikkeling maar je kunt ons ook met gerust hart inzetten voor trajecten gericht op gedrag, sociaal emotionele ontwikkeling, rekenen, faalangst, thuiszitters, executieve functies, gestapelde hulpvragen en zelfs groepstrajecten waarbij we de hele klas begeleiden ten bate van een gezond pedagogisch klimaat! 

Voor deze leerlingen is Melior Onderwijs er! We kijken samen met de school naar wat werkt voor je leerling en voor jou als leerkracht. En dat doen we! Samen maken we passend onderwijs met daarbij wel altijd een grote wens vanuit ons om altijd kennis achter te laten zodat de basisondersteuning van een school ook meteen een beetje sterker is geworden. (workshop, co teaching, etc)

Daar houden we van, lekker aan de slag! 1 op 1 of in groepjes!

Al meer besturen/scholen weten ons gelukkig al goed te vinden! Dank voor al het vertrouwen in Melior Onderwijs! Hier zomaar een greep van enkele besturen waar we mee samenwerken. 

Contact? Mail naar Adriette (mailto:info@melioronderwijs.nl)

Melior Onderwijs ISOBscholen Melior Onderwijs ISOBscholen
Melior Onderwijs allente Melior Onderwijs allente
Melior Onderwijs ronduit Melior Onderwijs ronduit
Melior Onderwijs SAKS Melior Onderwijs SAKS
Melior Onderwijs Tabijn Melior Onderwijs Tabijn
Melior ONderwijs Fedra Melior ONderwijs Fedra
Melior-Onderwijs-LG-big Melior-Onderwijs-LG-big