Melior Onderwijs 5 jaar!

27-1-2016/27-1-2021

Draw your chair up close

to the edge of the precipice,

and I will tell you a story.

-F.Scott Fitzgerald-

 

About the precipice van 5 jaar geleden! Over dat iedereen denkt dat iets niet kan totdat iemand komt die dat niet weet. En dan gaat het in eens wel! Een onderwijs- en begeleidingsdienst gespecialiseerd in taal? Ja! Precies dat, taal in het breedste zin van het woord. Van TOS,NT2, dyslexie tot taalachterstanden. Alles. 

5 Jaar geleden is Melior Onderwijs opgezet. Niet wetende dat ze zo zou uitgroeien in 5 jaar tijd. We zijn daar allemaal zeer dankbaar voor. Dankbaar voor de stenen die we mogen verleggen met elkaar. Zin in alle bruggen die we aan het bouwen zijn en zullen bouwen over de ’precipice’. Tussen alle taalaanbieders, tussen alle scholen met goede voorbeelden, tussen ons en de leerlingen en hun leerkrachten.

Alles bij Melior Onderwijs staat in het teken van de leerlingen met een hulpvraag in de regio. En hun leerkrachten. Buiten de hokjes denkend. Gewoon...aan de slag! Er is een overvloed aan zeer goede zorg en begeleiding in de regio. Laten we vooral de bruggen blijven bouwen, ten bate van de leerlingen. 

It takes a village to raise a child. We doen het niet alleen. Ouders, leerkrachten, school, Melior Onderwijs en andere samenwerkingspartners, we bewegen allemaal in een systeem rondom de leerling. En kijk eens om je heen! Wat een mooie en waardevolle mensen bewegen zich in het onderwijs. Het is een voorrecht om te werken binnen dit domein. 

De gedachte was, 5 jaar geleden, om Melior Onderwijs alleen te laten bloeien. En kijk nu! Prachtige samenwerkingen (25!)maken Melior Onderwijs tot een gewaardeerde samenwerkingspartner binnen het onderwijs van Noord Holland. 

Vanuit het humaan ondernemen blijven wij lekker doorbouwen aan beter(Melior= Latijns voor beter, beter is een samenvoeging van BEemster en TERvoort) onderwijs in de regio

Wij geloven in goed taalonderwijs en goede ondersteuning bij specifieke hulpvragen, wij zijn er 5 jaar geleden mee gestart en gaan vol positiviteit en zin op weg naar de volgende 5 jaar!

Dank voor alle samenwerkingen, mooie opdrachten en het vertrouwen in Melior Onderwijs. 

 

Wat je ook denkt, gelooft te kunnen; begin ermee! Handelen heeft magie, gratie en kracht in zich! (Susan Jeffers)

 

Melior Onderwijs 5 jaar Melior Onderwijs 5 jaar