Samenwerkingsverband Ijmond

Voor alle collega's uit de regio Ijmond!

Vanaf schooljaar 2020-2021 is de netwerkgroep brede taalontwikkeling in het leven geroepen binnen het samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond. 

Binnen samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond is behoefte ontstaan om een goed dekkend aanbod te creëren op het gebied van taal. 

De domeinen waar de netwerkgroep brede taalontwikkeling zich op focust zijn analfabetisme, TOS, SH, NT2, taalachterstanden, dyslexie(comorbiditeit) en gestapelde problematieken waaronder taal.  Wij werken rondom de basisondersteuning van een school en specifieke hulpvragen van de leerlingen en leerkrachten. Wij doen dit als samenwerkingsverband niet alleen maar met onze taal-samenwerkingspartners in de regio. Gemeente, Auris, expertisecentrum de Fakkel, aanbieders rondom dyslexie en Melior Onderwijs

Wil je consultatie en advies of even sparren met de netwerkgroep? Mail dan naar de netwerkgroep. (mailto:a.tervoort@passendonderwijsijmond.nl)

Wil je hands-on begeleiding voor je leerlingen? Dan kan je Melior Onderwijs inschakelen. Mail gerust naar Adriette (mailto:adriette@melioronderwijs.nl). 

 

Adriette is projectleider netwerkgroep brede taalontwikkeling en werkzaam bij Melior Onderwijs. 

SWV Ijmond-Melior Onderwijs SWV Ijmond-Melior Onderwijs