Dagelijkse kost van Melior Onderwijs

Wat is nu de dagelijkse kost van Melior Onderwijs? 

 

Wij bieden vooral leerlingbegeleidingen! Leerlingbegeleidingen op het gebied van taal. Taal in het breedste zin van het woord. Leerlingbegeleidingen op het gebied van dyslexie nazorg, dyslexie psycho- educatie, TOS, NT2 en taalachterstanden. Variërend van een kortdurende steun in de rug tot langere trajecten. 

Vanaf 2016 zijn wij hard aan het werk voor kwalitatief goede begeleidingen door ervaren en zelfstandig werkende power vrouwen! Wij denken mee met de hulpvraag die vanuit de school, leerkracht of leerling leeft. Wij bieden geïsoleerde begeleidingen maar nog veel liever bieden wij begeleidingen waarin ook een input gegeven kan worden voor de basisondersteuning van een school/leerkracht. Op deze manier versterken wij het aanbod in de regio en dienen daarmee direct alle leerlingen van desbetreffende klas of school! 

Taal is de basis van zoveel! Daarom worden wij ook vaak ingevlogen voor begeleidingen op het gebied van gedrag, rekenen (rekentaal!), bij thuiszitters. Onze coachende vaardigheden zijn sterk waardoor wij in staat zijn om leerlingen weer met plezier naar school te laten gaan. Daarin is een sterke samenwerking met alle partijen van groot belang. Wij kunnen het niet alleen! Afstemmen en goed luisteren naar elkaar is daarin belangrijk. 

Naast leerlingbegeleidingen bieden wij ook ondersteuning of opzetten van onderwijsprojecten, interim werk en leerkrachtvervanging. Daarover kan je meer lezen bij ‘inspiratie’ op de website van Melior Onderwijs. (http://www.melioronderwijs.nl)

 

Heb je interesse in een samenwerking met Melior Onderwijs, wil je meer info of wil je gewoon even lekker samen overleggen?? Bel of mail gerust! Zie website. 

 

Met vriendelijke groet 

 

Adriette Tervoort-Beemster 

Zilte C__DSC9945 Zilte C__DSC9945