Samenwerken #2

Melior Onderwijs+Kennemercollege=NT2 voorziening voor praktijkonderwijs

Waar de weg van samenwerking naar toe kan leiden...

 

Kennemercollege afdeling praktijkonderwijs en Melior Onderwijs slaan de handen in een om samen te werken. Ten bate van hun NT2 leerlingen! 

Na een periode van samen afstemmen op de wensen van school, de onderwijsbehoeften van de leerlingen en de verdere mogelijkheden start Melior Onderwijs deze week met de NT2 lessen op Kennemercollege afdeling praktijkonderwijs. 

De wens van Kennemercollege is om samen een NT2 voorziening op te zetten waarin Melior Onderwijs de NT2 lessen verzorgt, een docent van Kennemercollege in de ontwikkeling van de lessen wordt meegenomen, zichzelf schoolt en uiteindelijk het stokje overneemt van Melior Onderwijs....opdat Kennemercollege zelf de lessen kan verzorgen. 

Melior Onderwijs consulent Isabella neemt het Kennemercollege mee in de wereld van NT2. Zij verzorgt de NT2 lessen voor de leerlingen, zij neemt de toekomstige NT2 docent onder haar hoede en verzorgt het wekelijkse spreekuur voor alle docenten. 

Wordt vervolgd... wij werken ook samen richting een voorziening ten bate van de ouders van de NT2 leerlingen!

 

Hier gaat je onderwijshart toch harder van kloppen!!

 

Wil je ook sparren over de mogelijkheden voor bij jou op school?? Neem contact op via mail (mailto:info@melioronderwijs.nl) of kijk eerst eens op onze site (http://www.melioronderwijs.nl)

Melior-Onderwijs-LG-big Melior-Onderwijs-LG-big
Melior Onderwijs Kennemercollege 2019 Melior Onderwijs Kennemercollege 2019