Melior Onderwijs

Wat betekent Melior Onderwijs voor jouw school!?

Melior Onderwijs bestaat uit een groep krachtige vrouwen die allemaal graag willen werken binnen je school. We staan met beide benen in het onderwijs en nemen onze jarenlange ervaring en kennis mee om zo goed mogelijk je hulpvraag te kunnen beantwoorden. Je zet ons in voor leerlingbegeleidingen, projecten, coaching en advies, observaties, invalwerk en interim projecten. 

Wij werken zelfstandig maar blijven altijd in contact met de ouders en leerkracht/ib.  Dat wat werkt delen wij om samen met de leerkracht op te trekken richting een positief verloop van de begeleiding. 

Wij zijn een onderwijs- en begeleidingsdienst gespecialiseerd in taal. Door de vele ervaringen en expertises die iedereen binnen Melior Onderwijs meebrengt, zijn wij ook sterk in begeleidingen op het gebied van rekenen, thuiszitters en gedrag. Je kunt ons vinden in het PO, VO, SO, SBO en VSO!

Arrangementen/leerlingbegeleidingen
Heb je arrangementen op het gebied van taal, gedrag, rekenen? Meld je leerling aan en binnen 2 tot 3 weken start de begeleiding. Soms zelfs al na 1 week. 

NT2 voorziening
Voor alle NT2 vragen ben je bij Melior Onderwijs aan het goede adres!

Interim projecten
Je kunt ons inschakelen voor interim projecten op het gebied van directie, interne begeleiding en middenmanagement.

Onderwijsprojecten
Wil je een NT2 voorziening waarmaken op je school/binnen je stichting of samenwerkingsverband? Logopedische screening gewenst op school? Vraag naar de mogelijkheden om samen met Melior Onderwijs de logopedische screening vorm te geven. Bij vragen over een samenwerking tussen jouw onderwijsproject en Melior Onderwijs; neem vooral contact op!

 

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken. Geen enkele opdracht ziet er hetzelfde uit. Onze kracht zit in de goede afstemming met de school, de leerkrachten, de leerling, de wensen, de schoolcultuur en de schoolontwikkelingen. 

info@melioronderwijs.nl (mailto:info@melioronderwijs.nl)

Of neem een kijkje op onze site (http://www.melioronderwijs.nl)

 

Met vriendelijke groet! Carla, Marielle, Joyce, Rosemarie, Chantal, Wendeline, Isabella, Carola, Jiska, Cindy en Adriette

Zilte C__DSC0061 Zilte C__DSC0061