Leerlingbegeleiding

”Melior Onderwijs begeleidde een leerling uit onze stamgroep op het gebied van zijn TOS en zette daarbij in op zijn talenten en interesses.

Het lopende thema van de klas is in zijn activiteiten geïntegreerd, wat resulteerde in een betekenisvol aanbod dat ervoor heeft gezorgd dat onze leerling een sprong gemaakt heeft in zijn spraak-taalontwikkeling. Ook kregen wij, als leerkrachten, fijne haalbare tips voor onze dagelijkse praktijk gekregen.”

 

Feedback nav invulling van een arrangement vanuit het samenwerkingsverband!

Wij verzorgen met veel plezier je onderwijsarrangementen. Daarbij hebben wij een aantal uitgangspunten:

-wij maken voor iedere leerling een handelingsplan welke cyclisch geëvalueerd wordt met ouders en leerkracht. 

-wij zorgen voor de benodigde materialen. 

-wij sluiten zo veel als mogelijk aan bij de pedagogische inslag van de school. Vrije school, Dalton etc.; wij verdiepen ons in je school en zorgen voor een samenwerkend geheel tussen leerling, Melior Onderwijs, school, ouders.

-desgewenst zorgen wij voor kennisoverdracht voor het gehele team of een deel van het team zodat de basisondersteuning van je team versterkt wordt. 

- wij zorgen voor een logboek en een goede overdracht naar leerkrachten en ouders over wat werkt en de vooruitgang.

Wij zijn er niet alleen voor leerlingen met taalhulpvragen. Wat hebben wij nog meer te bieden? Begeleiding op het gebied van: ASS, TOS, slechtzienden, kindercoaching, beelddenken, psychomotorische kindercoaching, schoolcounseler, rekenen, thuiszitters, sociaal emotioneel, gedrag. Voor elke hulpvraag hebben wij iemand in huis. PO, VO, VSO, SO, SBO, je kunt ons in alle takken van onderwijs vinden!

Interesse? Mail ons! adriette@melioronderwijs.nl (mailto:adriette@melioronderwijs.nl)
Ook ouders kunnen ons benaderen voor begeleiding voor hun kind!

Melior-Onderwijs-Thumb Melior-Onderwijs-Thumb